+4 0741 177 462
primarent@gmail.com
prima alegere.
contul tau

Economiseste bani incepand cu

PRIMA TA REZERVARE!

Membru junior

3% off after 2 Rezervari

Membru junior plus

5% off after 6 Rezervari

Membru favorit

10% off after 11 Rezervari

nota: Rezervarile de ultim moment și rezervările făcute în timpul sezonului de vârf ar putea să nu fie obiectul unor tarife reduse.

contul tau

Ai uitat parola?
Cont nou
Rent a Car Otopeni

Sunteti ingrijorat in legatura cu rezervarile on-line? Ne-am asigurat că orice detalii de plată pe care le trimiteti catre noi, atunci când faceti o rezervare pentru una din mașinile noastre, sunt trimise în siguranță, prin serverul nostru securizat.

De unde stiu ca un site este sigur?

Cu Prima Rent A Car sunteti 100 % siguri pentru a efectua tranzacții de securitate în procesul de rezervare a unei mașini.

Cat de sigura este Prima Rent A Car?

Atunci când trimiteți detaliile dumneavoaastra, informațiile sunt criptate , astfel încât nu pot fi citite de catre oricine. Acesta este motivul pentru care credem că vă puteți face rezervarea folosind acest site cu 100 % încredere .

Prima Rent A Car ia confidențialitatea datelor clienților săi foarte serios . Vă rugăm să citiți următoarea declarație de confidențialitate pentru a înțelege modul în care vom trata datele dumneavoastră personale, atunci când utilizați site-ul nostru . Dorim să vă asigurăm că vom folosi doar informatiile detaliate mai jos , din motive legitime de afaceri .

Ce facem cu informațiile dvs. personale ?

Cand rezervati o masina din flota noastra prin intermediul site-ului , avem nevoie de a colecta informații despre tine pentru a procesa rezervarea și a vă oferii serviciile pe care le așteptați. Aceste informații pot include , dar fără a se limita la acestea, detalii cum ar fi numele , adresa și detaliile cardului de credit. Decât dacă avem acordul expres, vom dezvălui numai aceste date cu caracter personal către terți în cazul în care este necesară în scopul de a completa rezervarea .

Inca esti ingrijorat? Pentru mai multe         detalii va rog sa ne trimiteti un e-mail la      adresa info@primarent.ro